Global Fire configuration/hu

From WikiSiwenoid
Jump to: navigation, search
Language: English  • magyar

Ahhoz hogy a központhoz kapcsolódni tudjunk, szükségünk lesz egy RS232-vel rendelkező Pc-re valamint kábelre, és a GFE connector nevű programra!

Csatlakoztassuk a központra és a pc-re a kábelünk, majd a központon lépjük be a mérnöki kombinációval! (Alapértelmezetten: 🡩🡫🡩🡫🡩)

Telepítői üzemmódba kell raknunk a központot!(ez azért fontos, mert el kell távolítanunk a zónabővítőket! Enélkül nem tudunk a központra csatlakozni)

A fel-letöltés engedélyezéséhez a központon lépjük a 8-4-2-es menüpontba! Ok gomb lenyomása után megpróbál kapcsolódni a Pc-hez a központ, ezzel egy időben a Pc-n is el kell indítani a kapcsolódást!
Ezt úgy tudjuk megtenni hogy rákattintunk a "Konfiguráció lekérdezése a központról" menügomb-ra, és kiválasztjuk azt a portot, amin az RS232 található, majd okét nyomunk!


Feltolt.jpg


Ha azt írja a központ hogy egyeznie kell az érzékelő számnak a központon és a programon belül is, akkor nem lett leválasztva a zónabővítő!
Ha ezt sem írja, nem jó a kábelünk, ilyenkor a kábel központ felőli oldalán cseréljük meg az Rx-Tx szálakat!
Kapcsolódás után már létretudjuk hozni a metafile-t, kattintsunk a: Fájl/Nyomtatás, nyomjuk ok-t/print/és válasszuk ki hogy fájl-ba nyomtasson pdf-ként!

Nyomtato.JPG


Listaok.JPG


Printk.JPG


Sasegyittsasketto.JPG